Info

Venelaskupaikat ovat osakaskuntien, kalatalousalueiden, kuntien ja kaupunkien yleisiä veneiden vesillelaskupaikkoja. Osakaskunnat ja muut yhteisten alueiden hallinnoijat voivat ilmoittaa paikan lisättäväksi sivustolle. Kohteet voi ilmoittaa yhteystiedoissa esillä olevaan osoitteeseen. Tämän sivuston ylläpitäjä ei vastaa vesillelaskupaikkojen kunnosta, vaan ylläpitää sivustoa, jossa kohteet ovat esillä.

Tämän verkkosivuston tiedot, mukaan lukien venelaskupaikkojen sijainnit ja muut tiedot, ovat tarjolla yleistä tiedotustarkoitusta varten. Tiedot on kerätty huolellisesti ja pyritty pitämään ajan tasalla, mutta niitä ei tule pitää virallisina tai täydellisinä.

Sivuston ylläpitäjä tai sen tietojen toimittajat eivät ota mitään vastuuta sivustolla esitettyjen tietojen tarkkuudesta, ajantasaisuudesta tai luotettavuudesta. Käyttäjät ovat omalla vastuullaan varmistamassa tietojen ajantasaisuuden ja sopivuuden omiin tarpeisiinsa.

Käyttäjät ottavat täyden vastuun kaikista toimenpiteistä, jotka perustuvat tällä verkkosivustolla esitettyihin tietoihin. Sivuston ylläpitäjä tai sen tietojen toimittajat eivät ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka saattavat aiheutua tietojen käytöstä tai niiden luotettavuudesta.

Tämän verkkosivuston tiedot saattavat sisältää linkkejä ulkopuolisille verkkosivuille, joista emme ole vastuussa. Linkkien sisältämät tiedot ja niiden ajantasaisuus ovat ulkopuolisten sivustojen ylläpitäjien vastuulla.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tämän vastuuvapauslausekkeen ehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, suosittelemme sivuston käytön lopettamista.

Etelä-Karjalan Kalatalouskeskus ry